De Oculus Rift Crescent Bay

Hij wordt beter en beter. Op het “Oculus Connect”  event in Hollywood heeft Oculus een nieuw prototype gepresenteerd.  De “Oculus Rift Crescent Bay”

cb2 (1)

Als je de journalisten die hem uitgeprobeerd hebben moet geloven is deze weer een stap verder dan de ondertussen alweer 2 maanden “oude” DK2. Je zou bijna medelijden krijgen met de concurrentie die ook VR willen gaan verkopen. (bijna)

En voor als je het gemist hebt, Samsung en Oculus werken ondertussen nauw samen. Wat betere displays voor Oculus, en nieuwe mogelijkheden voor Samsung kan betekenen. Het lijkt er op dat we “Powered by Oculus” nog wel vaker voorbij gaan zien komen.

Wat betekend dit voor de release datum, wanneer kunnen we hem eindelijk kopen? 2014 -2015 wordt nog ontkent nog bevestigd. Wie weet misschien een release met de kerst? De vraag is allen welke..

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Geef een reactie