Blue pill or Red pill

Natuurlijk klopt de vergelijking met de Blue pill Red pill uit de matrix niet helemaal zoals het in de film “The Matrix” bedoelt is. Maar ik vond de reactie van een journalist die voor het eerst een developer versie van de Oculus Rif opzetten toch wel erg indrukwekkend.

Het was net als The Matrix. Bij het opzetten verdwijnt je werkelijke wereld uitbeeld, wordt alles even wazig op het moment dat je door de lenzen kijkt en plots sta je in een hele andere wereld.”

cropped-ellisoculus_1_large_verge_super_wide1Toen ik dit las was het voor mij zoiets van woow.. dat is waar wij al jaren naar uitkijken. Mijn eerste gedachte was om ook zo’n developer set voor $300 te bestellen. Maar daar ik geen echte developer ben, je er in het begin waarschijnlijk niet echt veel me kunt en ik al helemaal de tijd niet voor heb om mij het ontwikkelen van leuke dingen eigen te maken leek een Nederlandse blog een prima alternatief. Niet dat het onmogelijk is om zelf 3D werelden te ontwerpen trouwens. Maar daarover een andere keer.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

One Response to Blue pill or Red pill

  1. Pingback: Nike huarache

Geef een reactie